עוף בזיליקום קרמי
עוף בזיליקום קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך יין, גבינת פרמזן, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף בזיליקום קרמי, עוף בזיליקום קרמי, ו תוספת עוף בזיליקום קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. בשקית פלסטיק לאחסון מזון, רוטב ועוף במקום. חותם תיק; להכניס למקרר 15 דקות.
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן צמחי על אש בינונית נמוכה.
מסננים עוף, משליכים רוטב.
הוסף עוף למחבת. מבשלים עוף 5 עד 7 דקות בכל צד או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (לפחות 74°). מערבבים ביין; מבשלים עד שרוב היין התאדה. מערבבים ברוטב בישול, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו 4 עד 6 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד חם.
מגישים על פסטה. למעלה עם בזיליקום וגבינת פרמזן.