עוף בסגנון טנדורי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 152 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם זנגביל טחון, מים, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו עוף בסגנון טנדורי, עוף צלוי בסגנון טנדורי, ו עוף בגריל בסגנון טנדורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף בכוס או קערת פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים מים וחרדל; מערבבים במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
יוצקים מעל עוף; להפוך מעיל היטב עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מכסים ומקררים לפחות 12 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.