עוף בסגנון יווני מבושל
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוף מטוגן, יין, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה יווני מבושל, שעועית ירוקה וקישואים, עוף בסגנון יווני, ו עגבניות מבושלות בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
ידיים על: 25 דקות בסך הכל: 1 שעה 25 דקות לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר. לזרוק כנפיים, בחזרה ו giblets או לחסוך לשימוש אחר.
מערבבים מלח, פלפל וקינמון בקערה קטנה; לשפשף חתיכות עוף עם תערובת מלח.
שמן חום במחבת 11 אינץ ' עם צדדים גבוהים מעל חום גבוה עד חם.
הוסף עוף, צד עור כלפי מטה. מבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד חום. (לבשל עוף ב 2 קבוצות אם פאן הוא קטן מדי עבור עוף כדי חום כראוי.)
הסר עוף מחבת ומניח על הצלחת; להתחמם. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ו 1 כף שום. מבשלים 3 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין ומגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל ביטים חומים מבושלים. המשך לבשל עד היין התאדה.
מוסיפים עגבניות לא מצורפות, שאריות שום ואורגנו למחבת; מערבבים. להחזיר עוף, צד העור למטה, ומיצים למחבת. כיסוי; להפחית את החום לנמוך. מבשלים לאט 25 עד 30 דקות או עד שהעוף רך ולא ורוד יותר.
הסר עוף מחבת; להתחמם. מערבבים רסק עגבניות לרוטב. קוק חשף מעל חום בינוני 10 דקות או עד רוטב מפחית על ידי כמחצית.
מפזרים כל מנה עם גבינה, אם תרצה.