עוף ברוטב יין לבן
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן, חרדל דיז'ון אפור poupon, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוף ברוטב יין לבן, עוף ברוטב יין לבן, ו עוף ברוטב יין לבן עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף עוף עם 2 כפות. לשפשף יבש.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 6 עד 8 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
הסר עוף ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות עוף כדי להתחמם.
מוסיפים לשפשף יבש, מרק עוף, יין וחרדל לטפטוף במחבת; מערבבים עד מעורבב. מביאים לרתיחה.
להקציף קורנפלור ושמנת עד מעורבב.
מוסיפים לתערובת מרק; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד מעובה.
להחזיר עוף למחבת; רוטב כפית על עוף. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד עוף נעשה (165F).