עוף ברוטב שמנת חמאתי לימון
עוף עם רוטב לימון שמנת חמאתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 83 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חצאי חזה עוף, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: צליפיני עוף בלימון עם רוטב שמנת שום לימון, עוף פיקטה עם אטריות לימון חמאתי, ו עוף בגריל עם רוטב שמנת לימון.
הוראות
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה הוכחה בתנור. לסחוט את המיץ של לימון אחד על העוף, ומתבלים עם פלפל לימון, תיבול איטלקי, ומלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 2 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ויין לבן; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך. מנמיכים את החום בינוני; להקציף בקמח. בהדרגה להקציף שמנת כבדה לתוך תערובת הקמח. מערבבים בחלב ומיץ לימון שנותר.
יוצקים את רוטב השמנת ישירות על חזה העוף בתבנית האפייה.
מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום. מבשלים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 30 עד 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז חתיכת עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).