עוף בשומשום
עוף בשומשום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 291 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, קמח, מרמלדה כתומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, ו עוף בשומשום.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או לסכל.
חותכים את חזה העוף לקוביות 1 אינץ ' (הקלה ביותר כאשר לא מופשר לחלוטין). בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מרמלדה כתומה, יין ופתיתי פלפל אדומים כתושים. לזרוק את קוביות העוף במרינדה לפחות 10 דקות ועד 8 שעות במקרר.
בקערה אחרת או שקית ניילון, מערבבים יחד את הקמח ואת זרעי שומשום.
מסננים את קוביות העוף וכתמים כל נוזל עודף, ולאחר מכן לזרוק את הקמח כדי מעיל בקלילות.
מורחים את קוביות העוף על תבנית אפייה מוכנה טפטוף עם חמאה מומסת.
אופים עד העוף פריך אבל לא יבש, על 20 דקות, הפיכת הקוביות באמצע.