סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 474 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, חצאי עגבניות מיובשים בשמש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סנאפר אדום פריך עם סמרטוט של תפוחי אדמה, בצל, ארטישוק, זיתים ירוקים עם רוטב Vierge, סנאפר עם עגבניות וזיתים, ו סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון.
הוראות
מסדרים את העגבניות המיובשות על מתלה תיל להגדיר על תבנית אפייה.
אופים בתנור במשך כ 2 שעות, או עד העגבניות יבש לחלוטין; תן מגניב. טוחנים היטב את העגבניות במכתש או במעבד מזון.
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. לסחוט את מיץ לימון לתוך קערה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים לקצץ את כל אבל 1/2 אינץ ' של גזע. באמצעות סכין חדה, לחתוך את העלים הצהובים בחלק העליון של הלב לקצץ את הבסיס ואת הגבעול. בעזרת כף או כדור מלון, תוציא את החניקה הפרוותית.
חותכים את הלב לפלחי 1 אינץ ' ומוסיפים למי הלימון.
מסננים את הארטישוקים ומוסיפים אותם למים רותחים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 12 דקות; לנקז ולהעביר לקערה.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית עמוקה.
מוסיף את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון רק עד הזהב.
מוסיפים את שומר ובצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מוסיף את הארטישוקים ומבשלים עד מחומם דרך.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת על ידי שני שלישים, על 5 דקות. מערבולת החמאה עד נמס, ואז מערבבים את הזיתים, בזיליקום וקורנית. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומפזרים כל פילה בצד הבשר רק עם 1/2 כפית של אבקת עגבניות מיובשות.
מחממים את שמן הקנולה במחבת nonstick גדולה עד מנצנץ.
מוסיפים את סנאפר, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד השחמה פריך, על 3 דקות. הפעל את הדגים ומבשלים עד השחמה קלה, על 2 דקות יותר.
מעבירים את הסנאפר לסדין אפייה מעוטר, צד העור למטה, ואופים במשך 12 עד 14 דקות, או עד אטום בכל רחבי.
מעבירים את הדג ל 4 צלחות גדולות, כפית את רוטב ארטישוק-זית על גבי ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.