עוף וגבינה Poutine
עוף וגבינה Poutine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 14 אוהדים. אם יש לך חלבונים ביצה, פפריקה, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Poutine Burger (המבורגרים עם תפוחי אדמה מטוגנים, גבינת גבינה ורוטב), Poutine, ו Poutine (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול.
לטאטא את החלבונים ביצה, פפריקה ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה.
הוסף את תפוחי האדמה; לזרוק מעיל.
תן לביצה העודפת לטפטף, ואז פרוש על דפי האפייה. ערפל עם ספריי בישול ואופים, מרפרף באמצע, עד זהב פריך, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי מהבצל הירוק; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 1 עד 2 דקות.
לטאטא את הקמח עד חלקה, ואז בהדרגה לטאטא את שאר 2 1/2 כוסות מרק ורוטב ווסטרשייר. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 6 עד 8 דקות. מערבבים את העוף והאפונה וחמים דרך, על 3 דקות. (
להוסיף עד 1 כוס מים אם הרוטב הוא עבה מדי.)
לפזר את המוצרלה באופן שווה על תערובת העוף.
שכבה של צ ' יפס ותערובת עוף בקערות; למעלה עם הבצל הירוק שנותר.