עוף ים תיכוני-סלט פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף-פסטה ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עגבניות ענבים, מלפפון, סלט פסטה בזיליקום פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי ההוראות. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת תיבול, מים קרים ושמן.
הוסף עוף; תן לעמוד בזמן הפסטה מתבשלת.
מסננים פסטה; לשטוף עם מים קרים. שייק לנקז היטב.
מערבבים פסטה סחוטה ומרכיבים הנותרים לתוך תערובת עוף. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. מכסים ומקררים כל סלט שנותר.