עוף מטוגן עם פילאף בזיליקום עגבניות
עוף מטוגן עם פילאף בזיליקום עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו עגבניות-בזיליקום עוף אורז קשיו פילאף, עוף עם פילאף עגבניות, ו חזה עוף בזיליקום שום עם רוטב בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות f חזה עוף העונה עם מלח ופלפל. לדלות עוף בקמח ולנער את עודף.
מחממים חצי מהחמאה המבהירה (1/8 כוס) במחבת גדולה, ומחממים את העוף משני הצדדים על אש בינונית, ומבשלים בין 8 ל-10 דקות.
מוסיפים את שאר החמאה המבהירה (כוס 1/8 האחרת) לאותו מחבת סאוט, ומוסיפים את העגבניות והבזיליקום הקצוץ, ומבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך 2 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים את הנוזל בחצי. כאשר הנוזל במחבת הטחון מצטמצם, מוסיפים את מלאי הירקות ואת השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה עדינה.
תן לרוטב לבשל עד שהתערובת מתחילה להתעבות על 5 עד 10 דקות.
יוצקים את הרוטב ישירות על העוף בתבשיל ואופים מכוסים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -165 מעלות F על מדחום מיידי, כ -25 עד 35 דקות.
בעוד העוף מתבשל, להתחיל את האורז.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני ובצל טחון ושום עד שקוף.
יוצקים 5 כוסות של ציר עוף ומוסיפים את התיבול העופות ומתבלים במלח ופלפל. חזור לרתיחה, להפחית את החום, לכסות ומבשלים עד מכרז, על 25 דקות, שמירה מכוסה בכל עת.
כאשר העוף נעשה, להעביר את החלקים לצלחת שירות. העוף צריך עדיין יש רוטב על גבי. אתה יכול כפית קצת יותר רוטב על גבי העוף אם תרצה, אבל רוב הרוטב הנותר בתבשיל ישמש לאורז. סיים את האורז על ידי הוספת רוטב עגבניות / בזיליקום ושילוב טוב. כפית את האורז על מרכז צלחת הגשה, העליון עם חתיכת עוף ומקשטים עם בזיליקום.