עוף ממולא כפול שום-לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3584 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חלב, פירורי לחם מתובלים, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו עוף שום דבש קראנץ ' כפול, לימון עוף סקלופיני עם רוטב שמנת שום לימון, ו פלפלים ממולאים שעועית בתוספת תוספת של כרובית ושעועית מחרוזת ברוטב לימון-חמאה-שום עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים קלות תבנית אפייה גדולה ורדודה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
פרפר כל שד על ידי חיתוך לשניים אופקית דרך המרכז, חיתוך כמעט אך לא לגמרי.
3
מניחים פרוסה אחת של צ ' דר וגבינת שמנת במרכז כל שד. סגור שוב כאילו הצבת בין דפי הספר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
4
יוצקים חלב לקערה רדודה. בקערה נפרדת משלבים פירורי לחם וגבינת רומנו. טובלים בזהירות כל שד תחילה בחלב, ואז בתערובת פירורי לחם, טופחים קלות לציפוי יציב.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתום
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים שדיים זה לצד זה בשכבה אחת בתבנית אפייה משומנת מראש, תוחבים קצוות מתחת לאיטום.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים פנימה מיץ לימון ושום, ומזלפים באופן אחיד על העוף. מתבלים שדיים במלח שום ופפריקה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים.