קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

עוטפת עוף, אבוקדו ועגבניות

עוטפת עוף, אבוקדו ועגבניות
עוף, אבוקדו ועוטפת עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, שיני שום, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוטפת עגבניות אבוקדו, עוטפת ארוחת בוקר ביצים עם בייקון, אבוקדו ועגבניות {ללא גלוטן, שומן נמוך, חלבון גבוה, פחמימות נמוכות, סופר פשוט, ו עוטפת עוף ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
2
מברישים את חזה העוף בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מברשת קלה את המחבת או מחבת גריל עם שמן צמחי ומבשלים את העוף על אש חמה עד השחמה ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לצלחת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
בסיר בינוני של מים רותחים, blanch עלי chard במשך 1 1/2 דקות; blanch את התרד במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
לנקז היטב.
6
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לסחוט יבש לחתוך גס. בקערה גדולה, לערבב את chard עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח. מוסיפים את היוגורט המנוקז ואת השום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
עבור כל לעטוף, לסדר 2 גיליונות של lavash על משטח עבודה, חופפים את הצדדים הקצרים על ידי 5 אינץ'. טאק מחצית פרוסות הגבינה תחת דש חופף ל בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים חצי פרוסות אבוקדו על גבי דש חופף ומפזרים חצי מיץ לימון; מתבלים בנדיבות עם מלח, פלפל ורוטב חם. למעלה עם חצי פרוסות עגבניות ומתבלים במלח ופלפל. עבור כל עטיפה, לקפל 1 של דשי lavash על העגבניות להפיץ חצי chard על lavash. למעלה עם חזה עוף, זמירה אותו כדי להתאים. מקפלים את דש lavash השני על העוף. אני חוזר להרכיב את הכריך השני. בחוזקה לעטוף את הכריכים בנייר כסף ומקרר עד המשרד או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9
תדליק גריל. פתח את הכריכים וסרק את שני הצדדים בשמן זית. מברשת קלה באח עם שמן צמחי. גריל את הכריכים על אש נמוכה, בצד גבינה למטה, במשך כ 4 דקות, או עד הגבינה נמסה ואת lavash הוא פריך. באמצעות 2 מריות גדולות, בזהירות להפוך את הכריכים וגריל במשך 5 דקות יותר, או עד שהם מחוממים דרך פריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
10
העברה ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל כריך לרוחב לשלישים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן