עוף עם טרגון, שום וזיתים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף עם טרגון ושום קלוי מהיר, עוף עם שום וזיתים, ו עוף עם שום וזיתים.
הוראות
לתבל את העוף עם הרבה פלפל שחור טחון, ומלח אם אתה רוצה.
מחממים את החמאה במחבת מטוגנת ומחממים את העוף על אש בינונית.
הסר את העוף מן המחבת, ולאחר מכן להוסיף את הבייקון עם השום ומבשלים בעדינות במשך כ 2 דקות עד רק זהב. להגביר את החום, להוסיף את גרידת לימון ויין לבן, ואז להתבשל במהירות במשך כמה דקות.
להפחית את החום, להוסיף את המניה, זיתים וחצי טרגון. להחזיר את העוף למחבת ומבשלים בעדינות במשך כ 30 דקות עד העוף מבושל דרך ומכרז, ואת מלאי היין צמצם.
מקשטים עם טרגון נוסף ומגישים עם תפוחי אדמה חרדל פריך, למטה, ושפע של לחם טרי כדי לנגב את המיצים פאן טעים.