עוף עם עדשים חרדל
מתכון עוף עם עדשים חרדל יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 351 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ציר עוף, גרידת לימון, בצל ועדשים puy. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הליבוט עם עדשים ורוטב חרדל, עדשים חמות עם ויניגרט חרדל, ו חזיר מצופה חרדל עם גזר ועדשים.
הוראות
מחממים את השמן בתבשיל חסיני אש גדול. מתבלים את חתיכות העוף, ואז חומים בשמן החם במשך 3 דקות בכל צד, עד זהוב מכל הצדדים.
יוצקים את כל אבל 1 כף שמן.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים 5 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקות יותר.
מוסיפים את העדשים ואת המניה ומערבבים היטב.
שים את העוף על גבי, לשים את המכסה ולהשאיר להתבשל על אש בינונית במשך 30 דקות.
הסר את המכסה והגדיל את החום. בועה עוד 20 דקות עד העדשים הם מכרז, רוב המניה נספגה, ואת העוף מבושל דרך.
מערבבים את frache קרם, גרידת לימון ומיץ, חרדל, פטרוזיליה ותבלינים.
מגישים עם ירקות ירוקים, אם אתה רוצה.