עוף פפריקש
עוף פפריקש דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. גשו לסופר וקנו קרם, עור, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בתבנית אפייה מרובע 8 אינץ'. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד מכרז; מערבבים במרק הבא 4 מרכיבים (מרק דרך 1/4 פלפל כפית).
מוסיפים חזה עוף, מאחסנים אותם לתערובת ירקות. מכסים בניילון נצמד כבד ומאווררים. מיקרוגל בגובה 8 עד 9 דקות, מתהפך חתיכות עוף לאחר 4 דקות.
הסר עוף מן המנה; להפריש, ולשמור חם. מערבבים שמנת חמוצה לתוך תערובת ירקות. מיקרוגל בגובה 30 שניות.
מגישים עוף ותערובת ירקות על האטריות.
הערה: פפריקה חמה הונגרית יש טעם חריף יותר מאשר פפריקה רגילה, אשר ניתן להחליף.