קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

עוף פרמזן פריך עם פסטה כרובית שמנת

עוף פרמזן פריך עם פסטה כרובית שמנת
עוף פרמזן פריך עם פסטה כרובית שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלב, חזה עוף, עוף בפרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פסטה עוף בגבינת פרמזן, פסטה שמנת פרמזן עם עוף ופטריות, ו עוף פריך עם רוטב איטלקי שמנת ופסטה עניבת פרפר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל כרובית קפוא לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2
מניחים כרובית מבושלת במעבד מזון. מכסים; תהליך עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
ב 2-ליטר סיר כבד, מערבבים מים חמים, 1 1/2 כוסות חלב, 2 כפות של החמאה, ואת תערובת הרוטב פסטה לא מבושלת (מתוך קופסת עוזר עוף).
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטבתערובת רוטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
חום רק לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום; רתיחה חשופה כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה מכרז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מוסיפים כרובית ואפונה קפואה לפסטה. לבשל 2 דקות יותר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
חותכים כל חזה עוף ל 3 עד 5 פרוסות, מחזיק סכין בזווית. (פרוסות צריך להיות על 1/2 אינץ ' עבה.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מניחים עוף בקערה בינונית או שקית פלסטיק לאחסון מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
יוצקים 1 כף חלב על עוף כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
9
הוסף פירורים מתובלים (מתיבת עוזר עוף); עוף מעיל עם פירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
ב 10-או 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום שנותר 2 כפות חמאה ושמן על חום בינוני עד החמאה נמסה. בזהירות להוסיף עוף; לבשל 4 עד 6 דקות או עד חום זהוב על הקרקעית. להפחית את החום בינוני נמוך. הפוך עוף; לבשל 4 עד 6 דקות יותר או עד חום זהוב כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת