עוף, קינואה ותבשיל ירוק-זית
עוף, קינואה ותבשיל ירוק-זית עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 329 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שיני שום, אורגנו, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 63%. נסו תבשיל בקר ים תיכוני עם פסטו זית ירוק, הליבוט צלוי עם עונג זית ירוק וקינואה לימון פיקנטית, ו תבשיל עוף וזית אלג'יראי (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו מרק לרתיחה בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף ומורידים את האש לרתיחה. מבשלים עוף, מכוסה, 15 עד 20 דקות, או עד שהוא מבושל; מעבירים לצלחת.
יוצקים מרק לקערה גדולה ומניחים בצד. נגב את הסיר.
מוסיפים שמן, בצל ומלח לסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים, כ -10 דקות.
מערבבים כמון, כוסברה, אורגנו ושום; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים אבקת צ 'ילי אנצ' ו, קאיין, עגבניות קצוצות, מרק שמור, גרידת תפוז וקינואה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, עד להופעת טבעת לבנה סביב כל זרע קינואה, 10 עד 15 דקות. בינתיים, לגרוס עוף.
מוסיפים עוף מגורר,חומוס וזיתים ומחממים.