קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

עוף שקדים פטריות

עוף שקדים פטריות
עוף שקדים פטריות לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 812 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שיני שום, חלב חמאה, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 60%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טארט פטריות-שקדים, פסטה פטריות ושקדים שמנת, ו כרובית עם רוטב פטריות-שקדים.

הוראות

1
במחבת מטגנים פטריות ושום בחמאה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב פלפלי לימון וקאיין; מפזרים מעל את העוף ומניחים לעמוד 10 דקות. בקערה רדודה שלבו ביצים, חלב חמאה ומלח. בקערה אחרת מערבבים את פירורי הלחם, השקדים, הבזיליקום והאורגנו. טובלים עוף בתערובת חלב חמאה, ואז בתערובת פירורים, מכסים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקום 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים תערובת פטריות. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 50 דקות. לחשוף ואופים 20 דקות יותר. אם תרצה, מפזרים גבינה ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות