קינוח מוס שוקולד
קינוח מוס שוקולד הוא מתכון דרומי המגיש 8. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 12 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אצבעות של נשים, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו קינוח מוס שוקולד, קינוח שוקולד-אקלר, ו קינוח שוקולד מוס בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
מלא את החלק התחתון של דוד כפול או סיר 1-ליטר עם 1 עד 1 1/2 אינץ ' מים; חום לרתיחה.
מניחים שבבי שוקולד בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום להציב מעל סיר. עם מים רותחים, מערבבים צ ' יפס עד שנמסו. מערבבים בסוכר ו 2 כפות מים עד בשילוב היטב (תערובת תאבד את הברק שלה להיראות יבש).
בקערה בינונית, לנצח 3 חלמונים.
מוסיפים תערובת שוקולד חם; מערבבים עד בשילוב טוב.
בקערה קטנה, לנצח 3 חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד עד מעורבב היטב. תניח בצד.
בקערה קטנה אחרת, לנצח את הקצפת וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד עד בשילוב.
כדי להרכיב קינוח, מחבת לחם קו עם נייר שעווה או לעטוף פלסטיק, המאפשר נייר או לעטוף להאריך על פני הצדדים של מחבת. סדר שכבה אחת של אצבעות גברת בתחתית פאן. למעלה עם 1/3 של תערובת שוקולד. חזור על ביצוע 2 שכבות נוספות, מסתיים עם שוקולד. מקררים לפחות 12 שעות לפני ההגשה.
כדי לשרת, מקום צלחת המגישה במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.