קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח מוס שוקולד

קינוח מוס שוקולד
קינוח מוס שוקולד הוא מתכון דרומי המגיש 8. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 12 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אצבעות של נשים, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו קינוח מוס שוקולד, קינוח שוקולד-אקלר, ו קינוח שוקולד מוס בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלא את החלק התחתון של דוד כפול או סיר 1-ליטר עם 1 עד 1 1/2 אינץ ' מים; חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים שבבי שוקולד בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום להציב מעל סיר. עם מים רותחים, מערבבים צ ' יפס עד שנמסו. מערבבים בסוכר ו 2 כפות מים עד בשילוב היטב (תערובת תאבד את הברק שלה להיראות יבש).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה בינונית, לנצח 3 חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים תערובת שוקולד חם; מערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
5
בקערה קטנה, לנצח 3 חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בקערה קטנה אחרת, לנצח את הקצפת וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
כדי להרכיב קינוח, מחבת לחם קו עם נייר שעווה או לעטוף פלסטיק, המאפשר נייר או לעטוף להאריך על פני הצדדים של מחבת. סדר שכבה אחת של אצבעות גברת בתחתית פאן. למעלה עם 1/3 של תערובת שוקולד. חזור על ביצוע 2 שכבות נוספות, מסתיים עם שוקולד. מקררים לפחות 12 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
8
כדי לשרת, מקום צלחת המגישה במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
חותכים לפרוסות.