עוגת מוס שוקולד לבן פטל
מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו התקצרות, פטל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: מוס פטל שוקולד לבן, מוס שוקולד לבן פטל, ו מוס פטל שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 475ºF. בקערה בינונית, לחתוך קיצור לתוך קמח ומלח, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות.
רול מאפה לתוך מעגל 2 אינץ 'גדול יותר הפוך צלחת פאי 9 אינץ' עם מערוך מקומח. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; לחץ עם tines של מזלג או חליל אם תרצה. דקור את התחתית ואת הצד ביסודיות עם מזלג.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, כ -30 דקות.
בינתיים, מניחים ליקר כתום בסיר 2 ליטר.
מפזרים ג ' לטין מעל ליקר; לתת לעמוד 5 דקות כדי לרכך. מערבבים 3/4 כוס של קרם ההצלפה; חום מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד ג ' לטין הוא מומס. מערבבים בשוקולד לבן עד נמס וחלק.
מעבירים לקערה בינונית; מקררים כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מגניב אבל לא להגדיר.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח הנותרים 3/4 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד לבן. תערובת כפית לתוך קרום אפוי. מקררים על 1 שעה או עד מילוי מתחיל להגדיר. מסדרים פטל על מילוי.
מניחים ג ' לי דומדמניות בקערה קטנה למיקרוגל; מיקרוגל נחשף על גבוה על 30 שניות או עד מותך.
מברשת ג ' לי על פטל. מקררים עד ההגשה.