עוף Meuniere עם רוטב עגבניות ופטרוזיליה דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך שמן זית, קמח, קציצות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף שום ארגנטינאי עם רוטב תירס, עגבניות ופטרוזיליה, רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף, ו מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה.
הוראות
1
עבור העוף: במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן והחמאה מעל חום בינוני גבוה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל ומחפרים בתערובת הקמח. לנער את כל קמח עודף לבשל את העוף עד הזהב מבושל דרך, 3 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים את אותו מחבת המשמש לבשל את העוף על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הצלפים, היין והלימון. לגרד את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת עם כף עץ. מבשלים עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 4 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.