עצמות מטוגנות
עצמות מטוגנות יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו עטיפות של אגרול, שמן, רוטב פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עצמות בייגלה, עצמות דביקות, ו עצמות עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוס עטיפות אגרול על הדלפק. מעל כל עטיפה עם חתיכת גבינה, 2 כפות רוטב פיצה ו 4 פרוסות פפרוני.
להפשיל, תוחב בצדדים כפי שאתה מגלגל. בטיגון עמוק מעל חום גבוה, לחמם כמה סנטימטרים של שמן ל 375 מעלות.
מוסיפים אגרול, כמה בכל פעם. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר; בואו להתקרר לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.