ערבוב המקרוני של אד
המתכון של מקרוני של אד יכול להתבצע בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם מים, תירס, אבקת צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 65%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ערבוביה אנטיפסטו, ערבוביה בגן הקיץ, ו עוגיות ג'אמבל שיבולת שועל.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות.
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בקר ובצל בשמן החם עד שהבשר משחים ומתפורר, 5 עד 7 דקות; מסננים וזורקים שומן.
מוסיפים לתערובת הבקר תירס, רוטב עגבניות, קטשופ, מים, אבקת צ ' ילי, סוכר ומלח מתובל; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להסמכה קלה, כ -10 דקות.
מערבבים מקרוני לתערובת בקר; מבשלים עד לחימום, כ -5 דקות.
מפזרים גבינת צ ' דר; מסירים מהאש ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות.