קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ערב ראש השנה עוף

ערב ראש השנה עוף
ערב ראש השנה עוף הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, רוטב סלט, תערובת מרק בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ראש השנה עוף Lo מיין, Chilaquiles עוף בראנץ ' ראש השנה, ו ראש השנה הסיני: עוף קונג פאו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים את כנפי העוף בשכבה אחת בתבנית האפייה המוכנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בקערה, להקציף יחד את רוטב סלט איטלקי, ריבת משמש, מיץ תפוחים, ותערובת מרק בצל יבש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ריבת משמשריבת משמש
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מכסים ואופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את המכסה במהלך 20 הדקות האחרונות של בישול.