פאדג' קשיו (Kaju Katli)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאדג'קשיו (Kaju Katli). מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 56 . מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. אם יש לכם חמאה, קשיו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו kaju katli / קאשיו אגוז פאדג', מסעדה בסגנון Kaju קארי / קשיו קארי / Kaju חמאה מסאלה, ו עוף קשיו / עוף קג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה של מחבת ג 'לי רול 11 x 17 אינץ' עם נייר קלף או נייר שעווה; נייר מעיל עם ספריי בישול.
מניחים קשיו ו 6 כפות סוכר במעבד מזון; תהליך 30 שניות או עד קשיו הם קצוצים דק מאוד (לא יוצרים חמאת אגוז).
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר, 1 1/3 כוסות מים, זעפרן בסיר 3 ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מדחום ממתקים רושם 230 וסירופ נופל חוטים כפולים מכפית, על 8 עד 10 דקות. מערבבים בהדרגה בתערובת קשיו.
מוסיפים חמאה והל; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מתעבה ודומה לבצק רופף, מערבבים consta/'.ntly.
הפוך למחבת מוכנה; התפשט במהירות עם מרית היסט משומנת קלות לעובי 1/4 אינץ', ויצרו מלבן 9 x 7 1/2 אינץ'. מגניב לגמרי.
חותכים פאדג 'לחתיכות בצורת יהלום 56 (1 אינץ').
קשיו טבחים הודיים משתמשים באגוזים כמו קשיו לטעם, עושר, ולפעמים לאיכות התעבות הרוטב שלהם. קשיו הקרקע ניתן להשתמש בכל מקום שבו היית משתמש בוטנים קרקע (כמו במתכון עבור פאדג קשיו). כאשר נלקח צעד נוסף טחון דק לתוך חמאת קשיו, האגוזים להתעבות טעם קלאסי קארי הודי כמו murgh makhani. חפש קשיו גלם (unroasted ו unsalted). זה נדיר למצוא קשיו נמכר הקליפה כי הקליפה מכילה חומר רעיל. אבל כאשר הקליפה מוסר, האגוז בפנים הוא בטוח לחלוטין טעים לחלוטין.