מתכון סלמון בגריל פאייה לסכל חבילות מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 612 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. אם יש לך עגבניות שזיף, אורז חום מיידי, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון חמאת עשבי תיבול ואספרגוס לסכל חבילות, סלמון פרמזן לימון & אספרגוס לסכל חבילות, ו המבורגר בגריל וחבילות נייר ירקות.
הוראות
1
להשרות זעפרן ב 2 כפיות מים חמים; להפריש 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
כדי להפוך את מרינדה סלמון, בקערה קטנה, מערבבים בצל, שום, מיץ לימון, 2 כפות שמן, פפריקה, מלח ופלפל. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לארגן סלמון; מרינדה כפית על סלמון, הופך מעיל שווה. כיסוי; להכניס למקרר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים 8 (18x12 אינץ') גיליונות של רדיד כבד. גריז עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הוסף מים למרק כדי למדוד כמות מים קרא על חבילת אורז עבור 8 מנות. הפוך 8 מנות אורז לפי ההוראות על החבילה, באמצעות מרק תערובת מים עבור המים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
5
בינתיים, לחתוך נקניקיות במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
חותכים לרוחב לפרוסות דקות; מערבבים לאורז יחד עם עגבניות, פלפלים וחוטי זעפרן עם השריית נוזלים. השתמש במזלג לערבב מרכיבים זעפרן נפרד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®
7
תערובת 1 כוס אורז נדיבה תל על מרכז כל פיסת נייר. למעלה עם פילה סלמון 1, וטפטוף עם כפית של מרינדה. כפית כל המרינדה שנותרה על פילה. להעלות צדדים ארוכים של נייר יחד כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מניחים מנות על גריל על אש נמוכה, המאפשר מקום סביב מנות למחזור. כיסוי גריל; לבשל 10 דקות עבור סלמון כי הוא אטום עם מרכז ורוד עמוק, או על 15 דקות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
שימו חבילות על צלחות. בזהירות להתפתח לסכל הרחק מהפנים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.