פאייה עם נקניק ושרימפס היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בצל, נקניק צ'וריסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פאייה שרימפס ונקניקיות, פפריקה שרימפס ונקניקיות פאייה קינואה, ו פאייה עוף ונקניקיות.
הוראות
1
ב 2-סיר ליטר, מרק חום לרתיחה. מערבבים זעפרן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, במחבת פאייה גדולה או מחבת 12 אינץ 'עמוק 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום. תזיז את הנקניק לצד אחד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פלפלים ובצל למחבת. מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים שום ועגבניות; חום לרתיחה. מערבבים אורז, יין תערובת מרק מחומם; חום רותחים. להפחית חום. כיסוי ומבשלים 15 דקות; להסיר מהחום.
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות Hacienda לופז דה Haro Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.