פאייה עם פירות ים, עוף, צ'וריסו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך עגבניות משומר, שרימפס ג'מבו, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פאייה מאכלי ים ועוף עם צ'וריסו, פאייה פירות ים וצ'וריסו, ו פאייה פירות ים וצ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את חתיכות העוף וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מערבבים את אורגנו ופפריקה עם קצת מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חתיכות העוף; לרבד במשך 30 דקות, כך שהטעם יכול לשקוע קצת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את שמן הזית במחבת פאייה או במחבת רדודה רחבה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מניחים את העוף במחבת, העור בצד למטה וחום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
דַק-
5
מוסיפים את הצ ' וריסו וממשיכים לבשל עד שהשמן יהיה בצבע אדום תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-
6
הסר את העוף והנקניקיות לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
להחזיר את המחבת לתנור ולהוריד את החום בינוני. הפוך sofrito על ידי לטגן את השום, בצל, ועגבניות; לבשל עד תערובת caramelizes קצת ואת הטעמים להתיך; העונה עם מלח ופלפל. מקפלים את האורז, ערבוב כדי לצפות את הדגנים. מערבבים את הזעפרן לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרן
שום גויה®
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
דַק-
8
יוצקים את המים ומבשלים במשך 10 דקות, בעדינות להזיז את המחבת סביב כך האורז מבשל באופן שווה סופג את הנוזל. אין לכסות או כל הזמן לערבב כמו ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מוסיפים את השרימפס, לובסטר, צדפות, העוף השמור וצ ' וריסו. תן פאייה כמה אדונים טובים לתחוב את כל החלקים ופשוט לתת לו להתבשל, בלי לערבב, עד האורז הוא אל דנטה, על 15 דקות. לפזר את האפונה על גבי ולהמשיך לבשל במשך 5 דקות, עד הפאייה נראית רכה ולחה. הפאייה האידיאלית יש תחתית אורז קלוי בשם socarrat. אפשר לנוח, את החום במשך 5 דקות, ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים