לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי הדובדבנים של שמנת חמוצה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 440 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מעטפת מאפה לא אפויה, קמח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: ספוג דובדבן חמוץ קפוא , שרימפס קראנצ'י בלחם פנקו עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי , ואומלט ביצת ברווז עם קוויאר ושמנת חמוצה .
הוראות
1
מסדרים דובדבנים בצורה אחידה במעטפת המאפה. מנקד בחמאה. בקערה גדולה מערבבים 1-3/4 כוסות סוכר, קמח ומלח. מערבבים פנימה את הביצים, השמנת החמוצה ומיץ הלימון.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים באופן שווה על הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
לחם אגוזי מלך וצימוקים
3
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהציפוי מתייצב. מצננים שעה אחת על רשת. מקררים 3-4 שעות לפני החיתוך. מקררים שאריות.