פאי התפוחים של אדרינה ברמקיאן וג'יין כהן
המתכון Adreena Barmakian ו Jayne Cohen ' s Apple Pie יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 346 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם קיצור ירקות, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת האגס-אפרסק של ג'יין, מרק הברוקולי של אליסה כהן (מזון גולמי), ו Kugel אטריות חושניות של קרול כהן.
הוראות
כף קלה 2 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 1/2 כוסות קמח ומלח בקערה גדולה; לחתוך 6 כפות חמאה וקיצור ירקות עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם, ולזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר. לעצב בצק לכדור, ולעטוף בניילון נצמד. צ ' יל 1 שעה.
מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לחץ בעדינות על כל חלק למעגל בעובי 1 אינץ ' על גלישת פלסטיק כבדה; לכסות להקפיא 10 דקות.
מניחים תפוחים בקערה גדולה.
מערבבים סוכר, 1/4 כוס קמח, קינמון, וכולספייס בקערה קטנה.
מפזרים תערובת סוכר על תפוחים; לזרוק היטב מעיל.
עבודה עם מנה בצק 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. התאימו את עיגול הבצק לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' המצופה בריסוס בישול, המאפשרת לבצק להשתרע על הקצה.
מגלגלים את חלק הבצק הנותר למעגל של 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כפית תערובת תפוחים לתוך צלחת עוגה מוכנה, נקודה עם 1 כף חמאה.
טפטוף תערובת תפוחים עם 1/2 כפית וניל. למעלה עם עיגול בצק 10 אינץ'. לחץ על קצוות הבצק יחד. מקפלים קצוות תחת, וחליל.
מברשת פני השטח של הבצק עם חלב.
חותכים 3 (1 אינץ') חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד התפוחים רכים.