פאי מוס דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 345 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תבלין פאי דלעת, חמאה, חמאה-ציפוי גלידת קרמל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מוס שיפון דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ, פאי דלעת תוצרת בית עם קרום ג'ינג'רנאפ, ו עוגת גבינה דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה קטנה מערבבים עוגיות כתושות ופקאן קצוץ; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של 9 אינץ ' לא משומן. צלחת עוגה עמוקה.
אופים 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בקערה חסינת מיקרוגל, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד 1 דקה. מיקרוגל גבוה למשך 30-40 שניות. מערבבים ולתת לעמוד 1 דקה או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
בסיר גדול מקציפים סוכר חום, שמנת וחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש נמוכה עד שמד חום קורא לפחות 160 מופרדים, תוך ערבוב מתמיד. (אל תתנו לרתיחה.)
מסירים מהאש; מערבבים פנימה דלעת, תבלין פאי ותערובת ג ' לטין. מגניב לגמרי.
מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
יוצקים לקרום; מקררים עד להתייצבות.
מזלפים ציפוי גלידה; מפזרים אגוזי פקאן.