קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פאי תפוחים וגבינה

פאי תפוחים וגבינה
פאי תפוחים וגבינה הוא מנה של 6. מנה אחת מכילה 605 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 34% . נסו עוגת רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , עוגת תפוחים דבש סקונס חיטה ופאי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מקמו רשת לתנור בשליש התחתון של התנור וחממו מראש ל-400 מעלות צלזיוס. החמאה את הדפנות והתחתית של תבנית זכוכית או קרמיקה בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים את רבעי התפוחים ל-3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מערבבים בקערה בינונית את התפוחים, הגבינה, הסוכר, החמאה, הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
פורסים קרום אחד ומניחים בתבנית הפאי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מברישים את החלק הפנימי של הקרום עם חלק מהחלבון לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
יוצקים את מלית התפוחים לתוך הקרום. פורסים את הקרום השני ומניחים על המלית. צובטים את קצה הקרום העליון ואת קצה הקרום התחתון יחד כדי לאטום. קפלו את הקצה הכפול מתחת וקופצו, ויוצרים קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
מברישים את החלק העליון של הפאי בעוד יותר מחלבון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
חותכים מספר חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים את הפאי עד שהקרום מזהיב עמוק והמלית מבעבעת דרך החרכים, כשעה. מכסים את שולי הפאי בנייר כסף אם הקרום משחים מהר מדי. מצננים את הפשטידה כ-20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®