פאי תפוחים עמוק
פאי תפוחים עמוק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך גלידה vanillan, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פאי תפוחים עמוק, פשטידת תפוחים עמוקה, ו פאי תפוחים עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף, הליבה, דק לחתוך את כל התפוחים ולשים בקערה גדולה מאוד.
יוצקים את מיץ הלימון על התפוחים וזורקים. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר מגורען, סוכר חום בהיר, סוכר חום כהה, קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח ולזרוק עם מזלג עד שאין עוד גושים.
יוצקים את החומרים יבשים על התפוחים, לזרוק, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
בתנור הולנדי גדול, להמיס את החמאה ולאחר מכן להוסיף את תערובת התפוחים. מערבבים למעייל את התפוחים בחמאה ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את הוויסקי ו 1/2 כוס המים ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות, או עד התפוחים רכים והסוכר יש קרמל. אם התערובת מתחילה להתעבות יותר מדי, להוסיף את המים 1/2 כוס הנותרים, להפחית את החום לנמוך, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק, כ 15 דקות יותר.
הסר את שני הדיסקים של הבצק מהמקרר והנח לעמוד במשך 15 דקות. מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים את התנור ל-400 ° F.
אבק את משטח העבודה עם קמח אורז דביק לגלגל את אחד הדיסקים בצק החוצה לסיבוב 14 אינץ'.
בזהירות להעביר את הבצק התגלגל למחבת עוגה עמוקה 12 אינץ', התאמת הבצק למחבת ולהיות זהיר לא לקרוע את הבצק, כפי שהוא עדין. (אם אתה קורע את הבצק, פשוט לצרף את הקרע יחד מברשת את הקרע עם מים; חלקה עם האצבע עד הנזק כבר לא גלוי.) באמצעות מספריים, לקצץ את הבצק התלוי עד אינץ ' אפילו 1.
מרדדים את הדיסק השני של בצק לסיבוב 14 אינץ', הוספת קמח אורז נוסף, במידת הצורך. חתוך את הקצוות. באמצעות חותכי עוגיות דקורטיביים, לחץ למרכז הדיסק כדי ליצור פורקן. תניח בצד.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה.
מברשת את הבליטה של הקרום התחתון עם מים. מקפלים את החלק העליון בור לשניים, מרכז חור האוורור, ולפתוח. צבטו את השכבה העליונה של הבצק לתחתית ולאחר מכן החלילו את הקצוות באצבעותיכם.
מברישים את הבצק בחלב ומפזרים סוכר מלטש.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט לפחות 2 שעות לפני חיתוך.
מגישים חתוכים לפלחים ומעליהם גלידת וניל.
לכסות ולאחסן עד 2 ימים בטמפרטורת החדר או לקרר עד 1 שבוע.
מאפייה ללא גלוטן: 75 מתכונים לקינוחים ומאפים שאין לעמוד בפניהם על ידי קארן מורגן. טקסט זכויות יוצרים © 2010 על ידי קארן מורגן; תמונות זכויות יוצרים © 2010 על ידי נוקס Photographics. Published by Chronicle Books, LLC.