פאקר חמוץ של דובדבנים כבושים מתוקים
אם יש לכם פתיתי פלפל, דובדבנים unpitted, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: דובדבנים חמוצים כבושים, דובדבנים כבושים מתוקים, ו עוף חמוץ מתוק עם דובדבנים.
הוראות
להביא את החומץ, מים, סוכר, פלפל, הל, פתיתי פלפל אדום לרתיחה בסיר נירוסטה בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום בינוני; מבשלים 5 דקות. באמצעות מסננת בסדר רשת, זן לתוך קערה בינונית; להחזיר נוזל למחבת.
מוסיפים דובדבנים לסיר. מבשלים עד דובדבנים הם מכרז, 3-5 דקות.
מעבירים דובדבנים לצנצנת בירה קטנה.
יוצקים מספיק נוזל כבישה כדי לכסות דובדבנים. כיסוי וצינה.כמו זה: כמו טעינה...