קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פארו בסגנון מרק בצל

פארו בסגנון מרק בצל
פארו בסגנון מרק בצל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, ברנדי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו זופה די פארו (מרק פארו איטלקי), מרק בצל בסגנון איטלקי, ו מרק בצל, אמיליה בסגנון: ציפולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד להתאדות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
מוסיפים את הפארו, רוטב ווסטרשייר, 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל; מבשלים, תוך ערבוב, עד שהפארו מצופה, 2 דקות. מערבבים פנימה את מרק העוף, 1 1/2 כוסות מים, עלה הדפנה וקליפת הפרמזן. מביאים לרתיחה ואז מערבבים פנימה את הפרמזן המגורד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה של 1 1/2 ליטר, מכסים בנייר כסף ואופים עד שרוב הנוזל נספג והפארו רך, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוציאים מהתנור; השליך את עלה הדפנה וקליפת הפרמזן. ממשיכים לאפות, ללא כיסוי, עד שכל הנוזל נספג, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מפזרים את הגרוייר המגורד; הפעל את הברוילר וצלה עד להמסה וחום זהוב בכתמים, בערך 1 דקה. למעלה עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
צילום: לינדה פאג