קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות76
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר

פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר
פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פארו, שמן זית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטריות בר ופשטידות בצל בקרמל, פארו ריזוטו פטריות בר, ו מילוי פארו עם דלורית, בצל אדום ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 כוסות מים רותחים פטריות פורצ ' יני מיובש בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים דרך מסננת מעל קערה, שומר את הנוזל השריה. דק קוצצים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; לבשל 30 דקות או עד הבצל רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
הוסף נוזלי פורצ 'יני שמורים, פורצ' יני קצוץ, פארו, ו 1/2 כפית מלח; כיסוי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד פארו הוא אל דנטה ונוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר מהחום.
8
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים פטריות שיטאקה, סלרי, טימין ומרווה; מפזרים 1/2 הנותרים מלח ופלפל. לטחון 6 דקות או עד פטריות הם השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מוסיפים תערובת שיטאקה לתערובת פארו; מערבבים לשלב. כפית מלית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול; לכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו לעמוד במשך 5 דקות, העליון עם עלי סלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו