פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר
פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פארו, שמן זית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטריות בר ופשטידות בצל בקרמל, פארו ריזוטו פטריות בר, ו מילוי פארו עם דלורית, בצל אדום ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כוסות מים רותחים פטריות פורצ ' יני מיובש בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים דרך מסננת מעל קערה, שומר את הנוזל השריה. דק קוצצים את הפטריות.
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; לבשל 30 דקות או עד הבצל רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם.
הוסף נוזלי פורצ 'יני שמורים, פורצ' יני קצוץ, פארו, ו 1/2 כפית מלח; כיסוי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד פארו הוא אל דנטה ונוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מוסיפים פטריות שיטאקה, סלרי, טימין ומרווה; מפזרים 1/2 הנותרים מלח ופלפל. לטחון 6 דקות או עד פטריות הם השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים תערובת שיטאקה לתערובת פארו; מערבבים לשלב. כפית מלית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול; לכסות צלחת עם רדיד.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, העליון עם עלי סלרי.