קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות76
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר

פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר
פארו, בצל מקורמל, ומילוי פטריות בר הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פארו, שמן זית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטריות בר ופשטידות בצל בקרמל, פארו ריזוטו פטריות בר, ו מילוי פארו עם דלורית, בצל אדום ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 כוסות מים רותחים פטריות פורצ ' יני מיובש בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים דרך מסננת מעל קערה, שומר את הנוזל השריה. דק קוצצים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; לבשל 30 דקות או עד הבצל רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הוסף נוזלי פורצ 'יני שמורים, פורצ' יני קצוץ, פארו, ו 1/2 כפית מלח; כיסוי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד פארו הוא אל דנטה ונוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
הסר מהחום.
8
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים פטריות שיטאקה, סלרי, טימין ומרווה; מפזרים 1/2 הנותרים מלח ופלפל. לטחון 6 דקות או עד פטריות הם השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים תערובת שיטאקה לתערובת פארו; מערבבים לשלב. כפית מלית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול; לכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בואו לעמוד במשך 5 דקות, העליון עם עלי סלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו