פודינג אורז
פודינג אורז יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, כבד תחתית, להוסיף חלב, אורז ומלח. מבשלים את האורז בבית רתיחה נמוכה עד האורז הוא רך, לא להרתיח. ברגע שאתה להשיג "מבשלים," האורז צריך לקחת סביב 20 עד 30 דקות כדי להיות מוכן, בהתאם הבישול שלך. לטעום את האורז כדי לוודא שהוא רך. זכור להמשיך לבחוש כך שהאורז לא ידבק לתחתית. לאחר התערובת יש מבושל, להסיר מחום ולהוסיף סוכר, וניל, צימוקים וחלמונים ביצה. להמשיך לערבב לשלב את כל הטעמים, ואז לתת לו לשבת במשך כ 10 דקות. הסוכר והוניל יהיה להחדיר מהר מאוד, נותן ניחוח פרחוני.
מוסיפים את השמנת החמאה הכבדה, מערבבים אותם היטב בסיר. כף לתוך ramekins או קערות המשרתים בודדים. פודינג אורז יכול להיות מוגש חם, טמפרטורת החדר או מקורר. מתכון מסוים זה נהנה מן ההגדרה לילה במקרר.