פודינג ברי קיץ
פודינג ברי קיץ הוא טבעוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם סנדוויצ'ים, מיץ לימון, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו פודינג ברי קיץ, פודינג ברי קיץ, ו פודינג קיץ ברי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקרום מן הלחם. קו 1.4 ליטר (1.5 ליטר) קערה עם חתיכת ניילון לעטוף כי הוא הרבה יותר גדול בקוטר של הקערה.
מערבבים את פירות יער עם סוכר, מיץ לימון, וקמצוץ של גרידת לימון. לזרוק מעיל באופן שווה ולתת פירות יער לשבת בזמן שאתה עובד על הלחם. אתה יכול להאיץ את maceration על ידי ואקום איטום פירות יער בשקית. קו הקערה עם לחם, חיתוך חתיכות החוצה כדי להבטיח שאין חופפים ואין פערים. אם הלחם הוא לא מאוד מעופש, להשאיר אותו במקום סוער במשך שעה להתייבש קצת.
יוצקים את פירות יער ומיץ לתוך התבנית מרופדת לחם.
חותכים עוד קצת לחם כדי להפוך את מכסה עבור פירות יער, להבטיח שאין פערים או חופפים.משוך את לעטוף על הלחם, לחיצה על פירות יער קצת כדי לשטח את פני השטח, ולאחר מכן למקם משקל על גבי הקערה כי הוא מעט קטן יותר מאשר הקוטר של הקערה. סיר ישר בצד עם פחיות בו עובד היטב. מכניסים למקרר בין לילה עם המשקל.
מגישים עם קצפת או קרם קשיו.