קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג דולסה דה לצ'ה

פודינג דולסה דה לצ'ה
Dulce De Leche פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב מרוכז, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג אורז דולצ'ה, בננה-פודינג לחם Dulce de Leche, ו פודינג לחם דלעת עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פחית unopened14-אונקיה של חלב מרוכז ממותק בסיר קטן. למלא את הסיר עם מים עד שהוא מגיע 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של הפחית.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להביא את הסיר לרתיחה על חום גבוה, ואז להפוך לרתיחה חזקה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
תן להתבשל לפחות 3 שעות ועד 5 שעות, מרפרף את הפחית כל 30 דקות והוספת מים יותר בכל פעם שהרמה יורדת לנקודת האמצע בצדי הפחית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
באמצעות מרים צנצנת, מלקחיים, או כפפת תנור חסינת חום, להסיר יכול מן המים ולתת מגניב בטמפרטורת החדר עד קל להתמודד, 30 דקות.הערה: אתה צריך שתי פחיות' שווה dulce de leche למתכון זה, אז או להשתמש בסיר רחב מספיק כדי להכיל שתי פחיות עם חדר, או לשמור על שני סירים קטנים הולכים באותו הזמן.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
כדי להפוך את הפודינג: בסיר בינוני להקציף במרץ יחד את החלב, שמנת כבדה, קורנפלור, חלמונים ביצה, סוכר חום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מקציפים כל הזמן, עד עבה, 5-6 דקות. (ברגע שאתה יכול להרים את הקצף מן הפודינג וזה משאיר צל קלוש, זה נעשה; פודינג זה ייראה הרבה יותר עבה מאחרים, אבל ברגע שאתה מוסיף את הרוטב זה יהיה דק החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מסננים את הפודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה על פודינג דרך מסננת עם מרית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להקציף את dulce de leche ישירות לתוך בסיס פודינג חם עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מגניב בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. לחץ על שכבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג, וצינה לחלוטין במקרר, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות