פודינג דלעת אני דורש בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו סוכר חום, תערובת עוגה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג דלעת, פודינג דלעת, ו פודינג דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערת ערבוב, לשלב את הדלעת, ביצים, סוכר חום, מלח, זנגביל, אגוז מוסקט, קינמון וחלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
סוכר חום
קינמון
דלעת
ג ' ינג ' ר
מוסקט
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מערבבים עד חלקה ויוצקים לתוך 9x13 צלחת אפייה אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
למעלה תערובת דלעת עם תערובת עוגה צהובה (יבש), להמיס 1/3 כוס מרגרינה טפטוף על תערובת עוגה עד מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה
מרגרינה
תערובת עוגה
דלעת
5
אופים במשך 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. אפשר לקרר חשוף לשרת.