סיבוב 2-לחמניות לזניה
סיבוב 2-לזניה רול קופצים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. לבמנה עיקרית זו יש 653 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מוצרלה, מלח כשר, ראגו חזיר שמור מראגו חזיר מעל פנה, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 80%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לחמניות סטייק עגולות, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס בישול.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הלזניה, מכסים את הסיר ומחזירים לרתיחה.
מסירים את המכסה, מערבבים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, כ-8 דקות. שמרו 1 כוס מי בישול פסטה.
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
מכניסים את הריקוטה לקערה ומערבבים פנימה את הקליפה והמרווה. שים אטריות לזניה על משטח העבודה שלך ומורחים עליה 1/4 כוס תערובת ריקוטה ומשאירים 2 אינץ ' בקצה אחד צלול. מעל הגבינה 1/4 כוס ראגו ומגלגלים את האטריות החל מהקצה הממולא.
מניחים אותו בתבנית האפייה וממשיכים עם שאר האטריות, הריקוטה והראגו.
מפזרים את המוצרלה מעל הלחמניות, מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה, 30 עד 35 דקות.
תנו לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
ניתן לשלב לחמניות לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים להשתהות בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורים משחק, מנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.