קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד של Chocoholic

פודינג חג המולד של Chocoholic
פודינג חג המולד של Chocoholic עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-177 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפינס Chocoholic, בראוני של Chocoholic, ו וידוי של שוקוהוליסט.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
חמאה 22 x 31cm או פח גליל שוויצרי דומה, ולאחר מכן קו עם נייר אפייה חמאה. עצה ב 1 כף קקאו, להפוך את הפח עד שלה מצופה באופן שווה, ולאחר מכן הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
3
עבור הספוג, להכות את הביצים וסוכר עם מקצף חשמלי במשך 7 דקות, או עד עבה מספיק כדי להחזיק שביל. מקפלים בקמח וקקאו, ואז מערבלים בחמאה ומקפלים פנימה. עצה לתוך הפח, אופים במשך 10 דקות עד רק המשרד, ואז מגניב תחת מגבת תה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
למסיבותלמסיבות
4
עבור המוס, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה וחיוור. ממיסים את השוקולד ומקציפים באופן רופף את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. במהירות להכות חצי השמנת ואת כל השוקולד לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות את שאר השמנת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
להקציף את החלבונים ביצה עד ברכות לשיא, ואז לקפל פנימה
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
גריז 1.4 ליטר/2 אגן ליטר עם קצת שמן. קו עם סרט נצמדות, נותן לו לבלוט. כדי לבנות את הפודינג, לחתוך מעגל של ספוג כדי להתאים את החלק התחתון של האגן והכניס אותו.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
7
חותכים שבעה מלבנים משופע על 10 ס " מ ארוך מהספוג ולהתאים אותם בחוזקה סביב הקערה.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
מפזרים את רוב הקפה ואת תמהיל טיה מריה. ממלאים את הקערה בחצי הדרך עם מוס אז, באמצעות מה שנשאר של הספוג, העליון מוס עם מעגל נוח של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
מפזרים עם תערובת קפה הנותרים. כפית בשאר המוס, ולאחר מכן לכסות עם סרט להיאחז התלויים. צ ' יל לפחות 4 שעות עד המשרד (באופן אידיאלי לילה), ולאחר מכן להפעיל על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
10
לציפוי, לחמם את כל החומרים בעדינות בקערה על מחבת של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. השאירו להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
11
מורחים על כל הפודינג שהתברר, ואז למעלה עם פולי קקאו מצופה שוקולד תלתלים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי

מרכיבים

4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גלגלית סוכרגלגלית סוכר100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קקאו, בתוספת תוספת לאבק את הפח, מנופהקקאו, בתוספת תוספת לאבק את הפח, מנופה85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, נמס, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה, נמס, בתוספת תוספת עבור משומן506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאספרסו או קפה חזקאספרסו או קפה חזק2(חוֹרֶף)טיה מריה, תערבבי עם הקפה.טיה מריה, תערבבי עם הקפה.3חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גלגלית סוכרגלגלית סוכר175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)2006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כפולקרם כפול1426 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כפולקרם כפול100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ זהבסירופ זהב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טיה מריהטיה מריה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1WES E אומנויות השפה האנגליתפולי קקאו מצופים בשוקולדפולי קקאו מצופים בשוקולד1WES E אומנויות השפה האנגליתתלתלי שוקולד מריר ולבןתלתלי שוקולד מריר ולבן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "