קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג טופי דביק

פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם קמח עוגה עצמי עולה בתוספת תוספת, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תאריכי מבשלים 1 כוס מים בסיר כבד 1 ליטר, מכוסה, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
בואו לעמוד, מכוסה, את החום 5 דקות.
4
היכו יחד 1 מקל חמאה 1/4 כוס סוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 4 דקות. הכה בביצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים קמח 1/8 כפית מלח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הוסף תאריכים ומערבבים עד רק בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
7
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים עד שמוט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בינתיים, להמיס את שאר חמאת מקל בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון ומערבבים בסוכר חום כוס שנותר, 1/3 כוס מים, וקורט של מלח. להרתיח על חום גבוה בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס ורוטב מצטמצם כ 1 1/4 כוסות, 2 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
הסר מהחום ומכסה.
10
להעביר פודינג במחבת למדף ולדקור בכל רחבי במרווחים 1 אינץ ' עם מקל אכילה. בהדרגה לשפוך חצי רוטב חם באופן שווה על פודינג חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בואו לעמוד עד כמעט כל הרוטב נספג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
תריץ סכין דק סביב קצה המחבת. הפוך צלחת על פני פודינג הפוך פודינג על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים רוטב חם הנותרים על פודינג ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
פודינג, ספוג חצי רוטב, יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. מחממים במחבת בתנור 149° 10 דקות. רוטב חם שנותר לפני לשפוך על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי