פודינג לחם מנגו
מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 52 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך לחם כפרי, שמנת כבדה, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מנגו-פודינג לחם קוקוס, פודינג לחם קוקוס עם רוטב מנגו, ו פודינג לחם שוקולד לבן מנגו קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9-by-11 אינץ צלחת אפייה קרמיקה.
בסיר בינוני לשלב את החמאה, חלב, שמנת, סוכר, וניל, הל, וג ' ינג ' ר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה והחלב חם.
הסר מהחום והנח בצד כדי להתקרר מעט במשך כ 4 עד 5 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצים ולאחר מכן לטאטא אותם בהתמדה לתוך תערובת החלב. המשך לטאטא עד שיתמזג.
מערבבים את המנגו והלחם בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אפייה ויוצקים את תערובת החלב באופן שווה מעל. ודא שכל חתיכות הלחם ספוגות בתערובת, ולתת לשבת במשך 5 דקות.
אופים במשך 45 עד 50 דקות, עד מבעבע וחום.
מגישים חם אבל לא חם, עם קצפת או גלידת וניל.
Reprinted with permission from Anna Getty ' s Easy Green Organic by Anna Getty, © April 2010 Chronicle Books