פודינג מבושל רך
פודינג רך מבושל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לך סוכר, אגוז מוסקט טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג מבושל אני, פודינג דרומי מבושל, ו צ'וריסו & סלט ביצים רך מבושל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב וקצפת בראש דוד כפול. מבשלים על מים רותחים, ערבוב כל הזמן, עד תערובת חלב חם.
מערבבים ביצים וסוכר בקערת ערבוב קטנה; לנצח היטב.
בהדרגה מערבבים רבע מתערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה; מוסיפים לתערובת חלב חם הנותרים, ערבוב היטב. מבשלים על מים רותחים, ערבוב כל הזמן עם כפית מתכת, עד שהתערובת מתחילה להתעבות ומצפה את הכף.
הסר מהחום, ומערבבים וניל. מגניב לטמפרטורת החדר; צמרמורת.
יוצקים פודינג לתוך כוסות מקורר, ומפזרים אגוז מוסקט.