פודינג שוקולד-אספרסו
פודינג שוקולד-אספרסו יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 484 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך תמצית vanillan, ציפוי מוקצף, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פודינג ספוג אספרסו שוקולד, פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו, ו פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו.
הוראות
לטאטא יחד חלב, סוכר, קקאו, קורנפלור, אספרסו מיידי, ומלח בסיר כבד בגודל בינוני על חום בינוני גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד שהתערובת חמה. בהדרגה לטאטא 1/3 כוס תערובת חלב חם לתוך ביצה.
מקציפים תערובת ביצים לתערובת חלב חמה נותרת.
לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד קצוץ, ערבוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים וניל.
יוצקים תערובת לתוך קערת זכוכית.
מניחים לעטוף פלסטיק חובה כבדה ישירות על תערובת חמה (כדי למנוע סרט להרכיב), וצינה 2 שעות או עד פודינג הוא מגניב לחלוטין.
כפית 1/2 כוס פודינג לתוך כל אחד 5 מנות אישיות, ומעל כל אחד עם 1 כף. ציפוי מוקצף.