קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד בסגנון ג'לי תוצרת בית

פודינג שוקולד בסגנון ג'לי תוצרת בית
פודינג שוקולד ג'לי תוצרת בית עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת ג'לטין, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: ג'לי שוקולד מוקרם פודינג פופס, עוגת פודינג אוראו ג'לי, ו תערובת פירות פודינג פירותי JELL-O® .

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את הג ' לטין ו 2 1/2 אונקיות חלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף עם מזלג כדי להבטיח לא גושים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
בסיר רוטב קטן, לשלב את הסוכר, קקאו, מלח וחלב שנותר על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
להקציף כל הזמן עד חלקה וישויות התערובת לבועות סביב הקצוות, כחמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים את תערובת חלב חם דרך המסננת לתוך קערה של ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מקציפים את הג ' לטין לתערובת השוקולד. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הניחו את הקערה, חשופה, במקרר. לאחר רבע שעה לכסות את הפודינג עם גיליון של ניילון לעטוף לחוץ על פני השטח לקרר עד מעובה לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
כדי לשרת: שוט את פודינג מעובה עם יד או לעמוד מיקסר במשך דקה מלאה כדי לשחזר מרקם שמנת. (אבוי, ערבוב או מכות עם מרית לבד לא מספיק לשבור את הפודינג לתערובת שמנת, הומוגנית.) כפית פודינג מוקצף לתוך ארבע מנות.אם כל הפודינג לא נאכל בשלב זה, יהיה צורך להצליף מחדש את הפודינג לפני ההגשה כמו קירור ממושך יוצר מרקם מוצק לא נעים.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט