פודינג שוקולד דביק עם מרשמלו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 669 אוהדים. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג שוקולד דביק, טופי דביק ועוגת פודינג תאנה שוקולד, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה צלחת אפייה גדולה (כ 2-3 ליטר בגודל). לנפות את הקמח, מלח כפית, סוכר גלגלית, אבקת אפייה ו 6 כפות אבקת קקאו לתוך קערה. בקערה נפרדת, לשלב את החלב, חמאה מומסת, ביצים ווניל.
פודינג שוקולד עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.