Fanked החוצה כרישה ו Pancetta חשיש
אם יש לכם פלפל סדוק טרי, עלי פטרוזיליה, פנקטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ריזוטו כרישה Pancetta, כרישה & ריזוטו Pancetta, ו כרישה ועוגות ברוקולי עם פנצ'טה.
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה האדומים לשניים. מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז, כ 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן.
מוסיף את pancetta ומבשלים עד קריספ, על 3 עד 4 דקות. מערבבים בכרישה ומבשלים עד מתרכך, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים היטב לשלב. מערבבים בפפריקה המעושנת פתיתי פלפל אדום ומבשלים 5 דקות.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים את עשבי תיבול טריים. מתבלים את החשיש, לפי הטעם, במלח ופלפל.