פודינג שוקולד חלב
פודינג שוקולד חלב נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. אם יש לך שוקולד חלב, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג שוקולד חלב, פודינג שוקולד חלב, ו פודינג שוקולד חלב שקדים.
הוראות
מניחים שוקולד בקערה ערבוב קטן bowl.In קערת ערבוב שנייה, לטאטא יחד את הסוכר, קקאו, קורנפלור ומלח; לטאטא חלמונים ביצה 1/2 כוס חלב עד smooth.In סיר גדול מעל חום גבוה, להביא הנותרים 1 כוס חלב 1/2 כוס קרם לרתיחה.
יוצקים תערובת חלב חם לתוך קערה עם שוקולד להקציף עד חלקה.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך תערובת שוקולד חם לתוך תערובת ביצים עד משולב לחלוטין קקאו הוא מומס.החזר פודינג לסיר. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני, עד מעובה, כ -10 דקות (שלי היה עבה בחמש, ובנקודה הפחתתי את החום לנמוך ובישלתי אותו עוד דקה או שתיים). אל תתנו לתערובת להגיע לרתיחה. אם פודינג מתחיל קיטור בכבדות, מערבבים אותו, את החום, רגע לפני החזרת אותו לתנור העליון. מסננים דרך מסננת בסדר-mesh. מערבבים וניל.
להניח פיסת נייר שעווה או קלף על הפודינג ולתת לו להתקרר במשך כ -30 דקות בטמפרטורת החדר.
מעבירים למקרר כדי להירגע.כאשר פודינג הוא מקורר, מקציפים את השמנת עד פסגות טופס. מוכה בסוכר ווניל.
שכבת פודינג בכוסות עם הקצפת.