קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד חלב

פודינג שוקולד חלב
פודינג שוקולד חלב נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. אם יש לך שוקולד חלב, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג שוקולד חלב, פודינג שוקולד חלב, ו פודינג שוקולד חלב שקדים.

הוראות

1
מניחים שוקולד בקערה ערבוב קטן bowl.In קערת ערבוב שנייה, לטאטא יחד את הסוכר, קקאו, קורנפלור ומלח; לטאטא חלמונים ביצה 1/2 כוס חלב עד smooth.In סיר גדול מעל חום גבוה, להביא הנותרים 1 כוס חלב 1/2 כוס קרם לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
יוצקים תערובת חלב חם לתוך קערה עם שוקולד להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך תערובת שוקולד חם לתוך תערובת ביצים עד משולב לחלוטין קקאו הוא מומס.החזר פודינג לסיר. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני, עד מעובה, כ -10 דקות (שלי היה עבה בחמש, ובנקודה הפחתתי את החום לנמוך ובישלתי אותו עוד דקה או שתיים). אל תתנו לתערובת להגיע לרתיחה. אם פודינג מתחיל קיטור בכבדות, מערבבים אותו, את החום, רגע לפני החזרת אותו לתנור העליון. מסננים דרך מסננת בסדר-mesh. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להניח פיסת נייר שעווה או קלף על הפודינג ולתת לו להתקרר במשך כ -30 דקות בטמפרטורת החדר.
5
מעבירים למקרר כדי להירגע.כאשר פודינג הוא מקורר, מקציפים את השמנת עד פסגות טופס. מוכה בסוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
שכבת פודינג בכוסות עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)